Tennisschool


De tennisschool van TC Zedelgem biedt voor zowel de beginnende, recreatieve als competitieve spelers een oplossing.

Bent u een volwassene en hebt u altijd al eens willen tennissen? U kunt bij ons start to tennis lessen en start to tennis stages volgen. Het principe is hetzelfde als de andere ‘start to…’ concepten (maar dan de gediplomeerde trainers van TC Zedelgem i.p.v. Evy Gruyaert). Via een snelle opbouw leren we jullie de basistechnieken van de tennissport.

We bieden schitterende formules aan waarbij het voordelig is om in te stappen en bovendien hoeft u hiervoor geen tennisracket en ballen aan te kopen. Via verdere activiteiten kom je terecht in de leuke vriendengroep waar TC Zedelgem voor staat!

Wanneer je de S2T achter de rug hebt, of je wil als volwassene nog verder je technieken verfijnen, bieden we ook lessen aan voor gevorderden (recreatief en competitief). Ook dit kan op elk moment van het jaar (lente/zomerlessen en winterlessen).

De jeugdspelers kunnen bij ons terecht voor kwaliteitsvolle lessenreeksen zowel in kleine groepjes  als in de groepslessen (per 8) waarbij techniek, tactiek en plezier hand in hand gaan. Daarnaast zijn er in de vakanties tennisstages voor groot en klein en competitiestages voor kinderen vanaf 9 jaar die een leuke afwisseling bieden tussen plezier en leren! Het is ook steeds mogelijk om een competitiepakket op maat aan te vragen

Daarnaast willen we als TC Zedelgem ook ons profileren als club die een oog heeft voor de algemene bewegingsontwikkeling. Hiervoor starten we met Multimove op jonge leeftijd (3-8 jaar) en bieden we vanaf 9 jaar conditionele en coördinatieve trainingen aan. Hierdoor worden zowel de jeugd als volwassenspelers nog meer ontwikkeld als ‘complete’ tennisspeler.

Zoals je kan zien, is er in TC Zedelgem plaats voor jong en oud, recreatief en competitief.

Belangrijke informatie!

Om tennislessen te kunnen volgen, dien je lid te zijn van TC Zedelgem, na betaling van je lidgeld, zie (http://www.tczedelgem.be/welkom/lid-worden/)
– Lesgeld moet betaald worden voor start eerste les via overschrijving op ondervermelde rekening of cash op eerste lesmoment.
– Lidgeld al betaald?
– Zoniet? → dringend overschrijven op:
Rek: BE53 1030 2329 7953 van Tennisclub Zedelgem (vermeld naam)
– Betaling lesgeld: Vermeld zeker: Naam en lesdag + lesgever
– Vergeet ook niet je Identiteitsgegevens door te geven via www.tczedelgem.be/lidworden
– Of geef je gegevens via mail aan lesgever (lessen@tczedelgem.be)
– daarna krijg je een lidnummer bij TennisVlaanderen
– krijg je de nieuwsbrieven van de club
– kan je meedoen aan de geplande nevenactiviteiten en ben je verzekerd tegen eventuele sportongevallen.
– Enz….

Voor verder vragen en/of inschrijvingen kan je altijd met ons contact opnemen  via lessen@tczedelgem.be

 

 

jvtc-ekts-2017