Jeugd/Kidstennis


logo-kidstennis

Wij werken volgens het Tennis Vlaanderen concept kidstennis en de lessen worden steeds gegeven door gediplomeerde trainers.

Onze jeugd is onze toekomst, zoveel is zeker. Daarom geven we hen ook graag de kans om zich te ontpoppen tot complete tennisspeler. In dat opzicht bieden we voor de jeugd heel wat lessen aan. Voor alle leeftijden worden lessen georganiseerd. Het aanbod wordt steeds afgestemd op het aantal leden van onze club in die leeftijd. Zo proberen we iedereen maximaal de kans te geven om tennislessen te volgen.

Zowel in lente- als in winterperiode worden bijna elke dag lessen georganiseerd voor onze jeugd. Dat bij verschillende gediplomeerde trainers die de allerjongsten de basis aanleren op een aangename, speelse manier én die met de iets ouderen de basis uitbreiden om stap per stap vooruit te gaan in niveau.

De periodes waarin kan ingeschreven worden voor lentelessen en winterlessen zijn respectievelijk tussen midden februari – midden maart en tussen begin augustus – midden september. Inschrijven gebeurt via de gebruikelijke weg op de website van Tennis Vlaanderen. Daar kun je steeds alle lesmomenten vinden per kleur/niveau.

Inschrijvingen en vragen:

lessen@tczedelgem.be