Foto van de maand


Foto van de maand juni 2019:
22 juni waren de finales van de jeugdinterclub en onze jongens U11 B mochten daar Logan bekampen. Ze wonnen na twee spannende en faire enkels! West-Vlaams kampioen, wat een prestatie! Proficiat, kerels!

Foto van de maand mei 2019:
Naar jaarlijkse gewoonte hadden we onze ontmoeting met TC Orscamp, helaas moesten we nipt de duimen leggen dit jaar. We geven niet op, volgend jaar zijn we terug!

Foto van de maand april 2019:
April wil zeggen openingsdag voor onze jeugd! Laat dat nieuwe seizoen maar komen! We organiseerden een zeer leuke dag voor onze youngsters, sommigen moesten zelfs heel rare proeven doen, iets met je hoofd in bloem steken, …

Foto van de maand maart 2019:
Wist je dat we in onze club naast toptennissers ook veel creatievelingen hebben? Tijdens de knutselnamiddag maakten ze super mooie dino’s onder leiding van Lien. Een zeer leuke en gezellige namiddag!

Foto van de maand februari 2019:
Op 10 februari gingen enkele van onze toppers hun talenten tonen op het kidstennistornooi van TC Brughia! Winter of niet, onze jeugd blijft gaan!

Foto’s van de maand december 2018:
Op zaterdag 22 december 2018 Kerstmarkt bij ons op de tennisclub. Alle jeugd mag onderstaande tekeningen inkleuren voor een cadeautje! Kleuren maar!!

Foto van de maand november 2018:
Op 18 november hadden we naar jaarlijkse gewoonte opnieuw ons kidstennistornooi. Van de meer dan 60 inschrijvingen, konden we meer dan 20 (!) eigen leden noteren. Leuk om onze jeugd actief bezig te zien en plezier hebben in de mooiste sport ter wereld!

Foto van de maand september 2018:
Op 15 september hadden we onze jeugddag. In de voormiddag werden nog een aantal matchen van het clubkampioenschap gespeeld en namen we clubtestjes af. In de namiddag gingen de jongsten naar kijkboerderij Pierlapont en de oudsten gingen naar Padelclub Brugge en TC Brughia om een namiddag padel te spelen, een mix tussen tennis en squash! Als afsluiter was er een lekker hotdog voorzien. Leuke dag!

Foto van de maand augustus 2018:
Op de laatste vrijdag van augustus hadden we naar jaarlijkse gewoonte onze sportclinic. Vier velden met telkens een verschillende opdracht. Vier verschillende groepjes die allen hun best deden om het meeste punten te verzamelen! Twee zaken die we toch even willen vermelden: Elise Vanhaverbeke haalde het meeste punten bij de opslagmeter en Ward Devriendt haalde de meeste stappen tijdens de tennis workout!

Foto van de maand juli 2018:
Tijdens de eerste week van juli hadden we in TC Zedelgem ons jaarlijks jeugdtornooi. We zagen enkele jeugdspelers van Zedelgem aantreden die de kleuren van onze club wilden verdedigen!

Foto van de maand juni 2018:
Tijdens de maand juni zijn heel wat lessen doorgegaan. Er waren heel wat warme dagen en dan moet er natuurlijk creatief gedacht worden tijdens de lessen! Tijdens een les tennisFUN van hoofdtrainer Louise, had ze allemaal educatieve, leuke spelletjes bedacht met water. Wees maar zeker dat het FUN was!

Foto van de maand mei 2018:
Op vrijdag 11 mei hadden we onze jaarlijkse ontmoeting met TC Orscamp. De twee clubs waren aan elkaar gewaagd, maar TC Zedelgem moest nipt de duimen leggen voor TC Orscamp die net 1 match meer won. Na de matchen verbroederden alle deelnemers tijdens een heerlijke BBQ. Volgend jaar zullen we er alles aan doen om die beker wel te winnen!

Foto van de maand april 2018:
Tijdens het openingsweekend hadden we op zaterdag opnieuw een leuke dag ingepland voor de jeugd. ‘s Ochtends gingen we koekjes verkopen. Dat ging goed, want praktisch alles was verkocht! In de namiddag had het Youth Tennis Team sport, spel en ontspanning voorzien.

Foto van de maand maart 2018:
Op een sombere zondag in maart ging er een kidstennistornooi door in TC Brughia. Opnieuw waren enkele enthousiaste leden van TC Zedelgem aanwezig om deel te nemen. Sunday = Funday!

Foto van de maand februari 2018:
Op 18 februari zagen we de competitiebeesten ontwaken uit hun winterslaap om deel te nemen aan het kidstennistornooi van Houtland. We kunnen met trots zeggen dat er heel wat talent rondloopt op onze club!

Foto van de maand januari 2018:
In januari stond voor de jongsten de Wonderlamp op het menu. Céline De Sutter en Lien Vanbelle zagen alle 12 deelnemers snel verdwijnen om een hele middag plezier te maken. Het enthousiasme droop ervan af!

Foto van de maand november 2017:
Ook dit jaar organiseerde TC Zedelgem een kidstoer. Op 19 november ontvingen we vele toppers in de zalen van de Groene Meersen. Een combinatie van sport en spel zorgde voor heel veel enthousiasme en plezier. De toekomst van tennis is verzekerd!

Foto van de maand september 2017:
16 september gingen we op de jeugddag met veel enthousiastelingen naar Bellewaerde! Zoals de foto doet blijken konden we genieten van een zonovergoten dag vol plezier!

Foto van de maand augustus 2017:
Naar jaarlijkse traditie hadden we de laatste vrijdag van augustus onze Clinic! Deze leuke avond is voor jong en oud, groot en klein. Dit jaar hadden we onder andere een opslagmeter, tennis workout, touchtennis en een veld waar het mikken naar doelen je punten kon opleveren! We zagen hier zeer veel volk op afkomen, dit zorgde voor een mooie avond met als afsluiter gratis frietjes! Hieronder een groepsfoto van alle deelnemers en trainers aanwezig!

Foto van de maand juli 2017:
Hieronder kan je een groepsfoto zien van onze eerste stage (3-7 juli). We konden ons geen beter weer wensen! 

Foto van de maand juni 2017:
Onze jeugdleden zijn niet alleen heel gedreven op tennisvlak, op het vlak van studeren kunnen ze er ook wat van! Daarom was juni een maand vol studeren en uiteraard goeie resultaten!

Foto van de maand mei 2017:
Als afsluitende activiteit van onze vrijdagavond=tennisavond activiteiten, organiseerden we een kaas en wijnavond voor jong en oud. Er werd gesmuld van de heerlijke kazen tijdens het spelen van de vele leuke gezelsschapsspelletjes! Hieronder een collage.

Foto van de maand april 2017:
Hieronder de affiche van onze vrijdagavond=tennisavond activiteiten. Dit is dan ook onze foto van de maand!

 

Foto van de maand maart 2017:
3 maart konden de jongsten onder ons deelnemen aan de knutselnamiddag onder professionele begeleiding van Lien Vanbelle. Het resultaat was prachtig! Wij goten enkele sfeerbeelden in een mooie collage.

Foto van de maand februari 2017:
Op zondag 19 februari waren wij aanwezig op het kidstornooi in Oostende. Daar konden we opnieuw heel veel enthousiaste jeugdspelers van TC Zedelgem bewonderen. Hieronder een groepsfoto van alle deelnemers van de verschillende clubs!

Foto van de maand januari 2017:
Op woensdag 4 januari gingen we schaatsen met onze jeugd. We bundelden enkele foto’s in onderstaande collage.

Foto van de maand december 2016:
Gedurende de wintermaanden worden door heel wat tennisclubs Kidstennistornooien georganiseerd. Met het jeugdcomité en de trainers begeleiden wij ook enkele van deze tornooien. Hieronder een foto van de enthousiaste TC Zedelgemkids die deelgenomen hebben aan het Kidstennistornooi van TC De Koddaert op 18.12.2016.


Foto van de maand november 2016:
Op 13 november organiseerden wij een wintereditie van ons Kids-en Tienertornooi. We konden rekenen op een mooi aantal deelnemers. 

Foto van de maand oktober 2016:
Halloween tijdens één van de Multimove-lesjes op woensdagmiddag.

Foto van de maand september 2016:
Op onze jeugddag dit jaar hebben we in de voormiddag in de club getennist (tennisspelletjes, KK-matchen, clubtesten). In de namiddag trokken we met onze jeugdleden naar de Haan waar we minigolften. Een leuke dag!

foto van de maand september

Foto van de maand augustus 2016 :
Een groepsfoto van op de AXA Sport Clinic op 26.08.2016.

foto van de maand augustus

Foto van de maand juli 2016:
Een groepsfoto van tijdens één van de zomerstages.

foto stage

Foto van de maand juni 2016:

Onze ‘vrijdagavond=tennisavond’-activiteiten voor de jeugd zijn ondertussen een vaste waarde geworden gedurende de 8 weken lentelessen. Ook dit jaar stonden heel wat leuke activiteiten op het programma. We bundelden voor jullie enkele foto’s van de voorbije weken

foto van de maand juni

Foto van de maand mei 2016:
Vrijdag 6 mei hadden onze jeugdleden (rood, oranje, groen) een ontmoeting met de jeugd van TC Orscamp. Na een zonnige en leuke dag kon TC Orscamp de wisselbeker mee naar huis nemen. Volgend jaar nemen we revanche!

foto van de maand mei

Foto van de maand april 2016:
Zaterdag 2 april is het nieuwe tennisseizoen van start gegaan. Een sfeerfoto van een leuke openingsdag vol spel en plezier (koekjesverkoop, clubtesten, knutselen, airtrack, voetbaltornooi, spaghetti-avond,…) De volledige foto-album kan je op de Facebook-pagina van TC Zedelgem terugvinden.

foto van de maand april

Foto van de maand maart 2016:
Maandag 28 maart bracht de paashaas een bezoek aan onze tennisclub. Een groepsfoto met de paashaas :

foto van de maand maart

Foto van de maand februari 2016:
Zaterdag 27 februari gingen we met onze oudere jeugdleden (+10 jaar) naar bowling Legends waar we een leuke middag beleefden. Op zaterdag 5 maart zijn de kleinsten aan de beurt. Hun winteractiviteit gaat door in de Wonderlamp.

bowling 


Foto van de maand januari 2016:

Op zondag 31 januari was TC Zedelgem goed vertegenwoordigd op het kidstennistornooi van TC Aquila. Hier een foto van enkele van onze enthousiaste tennis-kids.

foto van de maand januari 2016

Foto van de maand december 2015:
Deze winter bieden we opnieuw Multimove-lessen aan. Een sfeerbeeld van tijdens één van de lessen op woensdagmiddag…

foto van de maand december

Foto van de maand november 2015:
Op 15 november was er onze wintereditie van de Kids-en Tiener Toer. Tussen de matchen door maakten we deze leuke foto van enkele deelnemers.

foto van de maand november

Foto van de maand oktober 2015:
We hebben deze zomer deelgenomen aan de ‘Goed bezig’-actie van Bloso. Onderstaande foto (van tijdens de zomerstage) werd door de jury genomineerd voor de wedstrijd. We kwamen dankzij de vele stemmen ook als één van de winnaars uit de wedstrijd.

timthumb (1)

Foto van de maand september 2015:
Op 5 september vond onze jeugddag plaats. Na een stevig ontbijt waren we er met z’n allen klaar voor. Gedurende de ganse voormiddag hebben we getennist. In de namiddag waren de weergoden ons niet gunstig gezind, waardoor het stadsspel voor de tieners niet kon doorgaan en we voor een droger alternatief moesten kiezen. Onze jongste jeugdleden trotseerden wel de regen en wind en beleefden een toffe middag in Kijkboerderij de Pierlapont.

IMG_5849

Foto van de maand augustus 2015:
Naar aanleiding van het inzenden van een foto wonnen wij een bezoek van Kastaar op ons Kidstennistornooi op woensdag 26 augustus. Hierbij nog eens de foto waarmee we gewonnen hebben en ook een sfeerbeeld van tijdens het Kidstennistornooi zelf.

Kastaar we want you       Kidstennistornooi zomer

Foto van de maand juli 2015:
Enkele sfeerbeelden van de zomerstage van 29 juni t.e.m. 3 juli.

foto van de maand juli

Foto van de maand juni 2015:
Gedurende de acht weken van de lentelessen organiseert het jeugdcomité telkens activiteiten op vrijdagavond onder het motto: “vrijdagavond=tennisavond”. We kunnen reeds terugblikken op enkele leuke, geslaagde avonden.

foto van de maand juni

Foto van de maand mei 2015:
Op 1 mei was er de sporthappening in de Groene Meersen. TC Zedelgem was er ook aanwezig. Kinderen konden sessies tennis en Multimove bijwonen. Enkele bekende gezichten, waaronder Thibaut die even langskwam op de tennisclub en een selfie nam met trainer Bram.

1 mei happening

Foto van de maand april 2015:
Naar jaarlijkse gewoonte bracht de paashaas een bezoek aan TC Zedelgem.

6 april (paaseierenraap)

Foto van de maand maart 2015:
Zaterdag 28 februari gingen we met de oudere jeugdleden bowlen naar de Legends. Volgende week voorzien we met de jongste jeugdleden (< 10 jaar) een bezoek aan de Wonderlamp.

groepsfoto bowling 2015

Foto van de maand februari 2015:
Op zondag 30 januari waren we met enkele van onze jeugdleden aanwezig op de KinderToer in TC Aquila. Vorige maand werd een ludieke foto van het jeugdcomité online geplaatst, nu zijn onze kids aan de beurt met een “gekke bekken”-foto.

foto van de maand februari 2015

Foto van de maand januari 2015:
Belofte maakt schuld… Aangezien er 15 deelnemers waren voor het schaatsen, plaatsen we de ludieke foto van het jeugdcomité op onze website.

ludieke foto jeugdcomité

Foto van de maand december 2014:
Op 29 december gingen we met de jeugd schaatsen in het Boudewijnpark.

schaatsen tc zedelgem

Foto van de maand november 2014:
Op 16 november organiseerden we een Kidstennistornooi en Tienertoer. Heel wat enthousiaste kinderen schreven zich in en beleefden een leuke, sportieve middag.

kidstennistornooi


Foto van de maand oktober 2014:
Tijdens de winterperiode volgen een tiental jeugdleden gedurende 10 weken conditieles op zondagmorgen. Zo houden ze hun conditie op peil ter voorbereiding van het volgende tennisseizoen.

10668748_10152737006373480_3501513673875798798_o

Foto van de maand september 2014:
Dit jaar beslisten we om voor onze jeugddag naar de Haan te gaan. Op de agenda stond onder andere: strandspelletjes, mini-golf, billenkar,… ‘s Avonds konden we tijdens een barbecue allen terugblikken op een leuke dag.

jeugddag

Foto van de maand augustus 2014:
Naar jaarlijkse gewoonte ging tijdens het laatste weekend van augustus de AXA Clinic door. Het werd opnieuw een leuke avond met spelletjes voor kinderen én ouders, gevolgd door lekkere frietjes!
axa clinic

Foto van de maand juli 2014:
De eerste tennisstage van zomer 2014 zit er alweer op. Deelnemers en lesgevers kunnen terugblikken op een leuke, sportieve week. Voor diegene die de eerste stage gemist hebben, goed nieuws !!: op het einde van de zomervakantie (25-29 augustus) is er nog een tweede stageweek.

stage_juli

Foto van de maand juni 2014:
In samenloop met de lentelessen organiseerden wij gedurende de maanden mei en juni op vrijdagavond telkens activiteiten (filmavond, fotozoektocht, Wii-avond, cupcakes versieren,..) onder het motto ‘vrijdagvond = tennisavond’.

cupcake tennis


Foto van de maand mei 2014:

Na een schitterend parcours strandde onze meisjesploeg 16 (Honorine, Sofie en Florentyna) in de halve finale van de interclub. Dikke proficiat voor jullie prestatie !!

interclubM16_mei

Foto van de maand april 2014:
Op 21 april 2014 bracht de paashaas een bezoek aan TC Zedelgem.

IMG_9320

Foto van de maand maart 2014:
Op 15 maart 2014 maakten onze jeugdleden pompondieren onder leiding van Lien Vanbelle. Voor meer foto’s kun je terecht in de fotohoek van de jeugd!

IMG_8769