Tennisschool


Lukt die vervloekte backhand maar niet of misschien blijf je wel sukkelen met je opslag? Ook daarvoor kan jij bij ons terecht! Lessen zijn er voor iedereen. Van starter tot frequent competitiespeler, van kleuter tot grootouder: wij helpen graag iedereen een stap vooruit in de mooiste sport ter wereld.

Je kunt bij ons terecht voor lessen in twee periodes. Bij de aftrap van het nieuwe seizoen starten we meteen een nieuwe lessenreeks! De week na de paasvakantie staat gekend als de start van de lentelessen. Een reeks van 8 tot 12 lessen waar je per niveau ondergedompeld wordt in een bad van tennis. Die periode loopt meestal van midden april tot eind juni. Daarna lassen we even een pauze in wegens tornooi en bouwverlof om dan de laatste lentelessen af te werken vanaf begin of midden augustus tot midden september.

Bij een tweede periode willen we de winter overbruggen. 20 lessen nemen we jullie mee in voorbereiding op het nieuwe buitenseizoen. Die lessen starten traditie gewijs de laatste week van september en eindigen eind maart. Zo bieden we jullie een kalenderjaar lang lessen aan om voorbereid te zijn op eventuele tornooien, interclub of clubkampioenschappen!

Om helemaal op maat te werken bieden wij ook privélessen aan, dat enkel in de lentelessenreeks. Dat gebeurt steeds in overleg met hoofdtrainer Bram.

Een belangrijk aspect van de lessen is het feit dat alles digitaal verloopt, van inschrijving tot bevestiging, tot betaling. Via de website van Tennis Vlaanderen kun je steeds het meest recente aanbod van lessen en stages vinden. Inschrijvingen verlopen enkel en alleen via die weg.

Bij vragen of problemen mag je steeds contact opnemen met Bram via bram@tczedelgem.be!

Belangrijke informatie!

Om tennislessen te kunnen volgen, dien je lid te zijn van TC Zedelgem, na betaling van je lidgeld, zie (http://www.tczedelgem.be/welkom/lid-worden/) kun je inloggen via de website van Tennis Vlaanderen. Daar zoek je dan bij ‘club’ naar TC Zedelgem en vind je een overzicht van alle lessen en stages (https://www.tennisvlaanderen.be/club-aanbod?clubId=2141).

De periodes waarin kan ingeschreven worden voor lente- en winterlessen zijn respectievelijk tussen midden februari – midden maart en tussen begin augustus – midden september. Inschrijven gebeurt via de gebruikelijke weg op de website van Tennis Vlaanderen. Daar kun je steeds alle lesmomenten vinden per kleur/niveau.

Voor verder vragen en/of inschrijvingen kan je altijd met ons contact opnemen  via lessen@tczedelgem.be

jvtc-ekts-2017