Volwassenen

Volwassenen willen we zeker ook de kans geven om tennis- en padellessen te volgen. Zij zijn vaak het grote voorbeeld van de kinderen. Daarom biedt TC Zedelgem ook voor hen lessen aan. Die lessen worden ingedeeld per niveau om zo het snelst progressie te maken! 

Lessen tijdens lente- en winterperiode

Ook voor volwassenen bieden we in de lente én in de winter lessen aan bij verschillende gediplomeerde trainers. Daar gaat het niveau van beginners tot aan de echte competitiespelers, voor elk wat wils.

Aanbieding voor beginners

Over beginners gesproken, als je nieuw lid wordt bij TC Zedelgem (en dus van Tennis en Padel Vlaanderen) heb je in sommige gevallen recht op een aantal gratis lessen indien je je daarvoor aanmeldt bij hoofdtrainer Bram. Dat is bedoeld voor mensen die nog nooit (of zeer lang geleden) gespeeld hebben. In die les met 4 personen worden alle basisslagen nog eens overlopen. Die lessen gaan enkel door in de lente en steeds op donderdagavond. 

De periodes waarin kan ingeschreven worden voor lentelessen en winterlessen zijn respectievelijk tussen midden februari - midden maart en tussen begin augustus - midden september. Inschrijven gebeurt via de gebruikelijke weg op de website van Tennis en Padel Vlaanderen. Daar kun je steeds alle lesmomenten vinden per kleur/niveau.

Via de website van Tennis en Padel Vlaanderen kan je inschrijven en betalen voor onze lessen. Neem een kijkje op hun website voor ons meest recente aanbod aan lessen en stages.